DEN BESTE MÅTEN Å TA VARE PÅ GULLSMYKKENE DINE

1. Vask gullsmykkene dine regelmessig

Vask gullsmykkene dine regelmessig. Hverdagsbruk utsetter smykkene for sminke, hudkrem, svette og annet smuss, noe som kan påvirke fargen og glansen på gullsmykket. En gammel velprøvd metode er å vaske smykkene dine i varmt vann med noen få dråper såpe / Zalo. Du kan bruke en myk børste for å få vekk smuss på vanskelig tilgjengelige steder.

2. Oppbevaring

Oppbevar smykkene dine hver for seg slik at de ikke skraper hverandre.

3. Unngå klor

Klor er den verste fienden av gull. Klor misfarger og kan i verste fall også svekke gullet ved gjentatt eksponering. Ta derfor av deg gullsmykkene dine i forbindelse med bading.

Send dem til en autorisert gullsmed

Det kan være lurt å levere gullsmykkene dine til en autorisert gullsmed for oppussing og inspeksjon. Dette er spesielt viktig hvis du har steiner og diamanter i smykkene dine.

Hvitgullsmykker behandles vanligvis med rodium som slites over tid. Denne rodiumbehandlingen kan gjenopptas etter en periode med bruk for å gjenvinne farge og glans.

5. Rengjør og poler

Rengjør og poler gullsmykkene dine med en pusseklut tilpasset gull. Du finner den i vår nettbutikk, og den fungerer perfekt for daglig vedlikehold.

PUSSEKLUT FOR GULL

Price: 79,00 kr

  Express delivery (2-5 days)
  Return within 14 days
  Free gift wrapping
  Customer support